måndag 2 augusti 2010

Banankaka med rom

Denna kaka är syndigt god...



150 g smör
3 ägg
2,5 dl socker
3,5 dl mjöl
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2 msk kakao
1 dl mjölk (tog sojamjölk)
1 lime (tog ca 1 msk från flaska)
1 msk mörk rom (går att utesluta om man vill)
2 mogna bananer


Sätt ugnen på 175 grader.

Smält smöret och låt svalna. Vispa ägg o socker pösigt och blanda sedan i de torra ingredienserna Blanda sedan i vätskorna och sist dom mosade bananerna. Blanda väl så att inte bananerna klumpar sig.

Jag använde kokos istället för ströbröd och detta blev väldigt lyckat till romen och bananerna.

Kom gärna förbi och provsmaka. Hoppas att Jocke bara inte är för hård på den :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar