lördag 4 juni 2011

Här har det hänt massa men inget nytt.

Ledig dag i torsdags. Då drog vi på Leos med mamma-gänget, men denna gång var alla papporna med också. Mycket trevligt trots att det var GALET många barn utöver oss!
Jag hann även med en vända till Rutviks Handelsträd, där jag hittade massa fint och kom hem med lite utfyllnad till balkonglådorna och en stor fin lavendel.
Kvällen bjöd på grillning i trevligt sällskap som vi träffar allt för sällan. Kanske blir bättring nu när sommaren kommer.

Igår tog vi i lilla familjen en lång promenad innan jag skyndade mig till jobbet. Vi hade 25% på hela köpet i och med att det var en klämdag så var det mycket folk i rörelse. Mycket att göra med andra ord. Arbetsdagen hann knappt börja innan det var dax att gå hem. Undra om det är samma tryck trots att den inte är rabatt idag....?

Nu är det dax för frukost och sen lånpromenad med hunden. Han ska vara hemma själv tills jag kommer hem. Idag ska pappan och lillan till farmor och farfars husvagn som nu huserar i Pitsund. Jag och Otto ansluter senare eftersom jag ska ta Doris till jobbet. Nu måste jag skynda.. Adjöken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar