torsdag 31 mars 2011

Snacka om felparkering

Någon stackare som glömt att sätta i handbromsen. Jocke har ringt Polisen så att dom ska spåra ägaren, men dom hade redan blivit tipsade och sökte nu ägaren. Tack gode gud att det inte har hänt mig!

2 kommentarer:

  1. Sandra(numera Hudik)31 mars 2011 kl. 22:28

    Dock HAR det hänt mig! Gick till bilen efter jobbet för några år sedan och blev först lamslagen av att den inte stod där jag parkerade den. Det var mamma och pappas bil så jag visste inte hur jag skulle kunna ringa och förklara att bilen var borta. Började förvirrat se mig omkring och insåg att den lyckats rulla rakt genom en korsning och stannat mitt framför en utfart på fel sida av vägen. För att få i handbromsen i den bilen måste man trycka in en knapp och sen trycka ned en pedal. Jag hade glömt trycka in knappen och då fastnade aldrig pedalen för handbromsen. Hoppade iaf snabbt in i bilen och 2 minuter senare ringer pappa och frågar vart jag parkerat bilen. Vill först inte säga vad som hänt utan sa vart jag parkerat(innan den rörde på sig av sig själv). Då berättade pappa att polisen ringt(eftersom han stod som ägare) för att de fått in klagomål på parkeringen och att den måste flyttas genast annars skulle de bärga bort den. Var bara att erkänna det hela. Men OM jag var glad och lättad över å inse att det var mitt egna lilla misstag och inte någon annans klåfingrighet som var orsaken :). Kram

    SvaraRadera
  2. Gud vad jag hade varit nervös om inte bilen stod kvar! Hoppas att allt är bra med dig Sandra och jag hoppas att vi ses snart någon gång. Kanske du till och med hinner träffa Willisen innan hon har finnat och pojkvän ;)

    SvaraRadera