fredag 7 januari 2011

Här har det varit full rulle och ett lite allmänt kaos

I onsdags hade jag besök större delen av dagen. Fina Sanna kom på förmiddagen för lite mamma häng och vi passade på att surra och äta lite lunch. Efter vår lunch var avklarad plingar det på dörren och Jenny kommer förbi och stannar så länge att hon tittar på klockan och utbrister ; "Oj vad mycket den är, men tiden går ju fort när man har trevligt". Det känns bra att man får sina gäster att trivas ska ni veta.

Igår packade vi in hela familjen och tog oss en tripp till Jockes syster för att hälsa på. Blev en lite kortare visit då hennes sambo kände sig lite risig i magen och Willemo var på dåligt humör, men det var kul att träffas om än det blev lite hastigt. Synd att dom bor så långt bort.
Willemos humör förbättrades bara marginellt under kvällen och det var Jocke som tillslut skickade i säng mig och sövde henne med hjälp av vagnen och tröskeln...

Idag står det storhandling på schemat. Vi tänkte ta hemkörning, men då tekniken inte ville vara med denna gång så åker jag iväg på egen hand och gubben får vara hemma med Willemo. Så nu måste jag städa kylskåpet och skriva handlingslistan. Men bilder från Happisresan kommer under dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar